Arc-en-CielArc-en-Ciel
Dr.Koomansstraat


39 Abcoude,
1391XA
Netherlands

+31.294.287218

lietje@voicedialogue.nl
www.voicedialogue.nl

Op de site vindt je wat ik, Lietje Perizonius, zoal aanbied.
Dat gaat van een Voice Dialogue Facilitator Opleiding in kleine groepen, individuele leergangen Voice Dialogue, tot consulten, coaching, relatie-sessies en open avonden.
Een van mijn favoriete motto's is, vrij naar een beroemde zin:
De veerkracht te hebben te aanvaarden wat ik niet verandere kan, de puf en de moed te veranderen wat ik wel veranderen kan, en vooral de intelligentie om die twee uit elkaar te houden

Detailed information
Offerings
Van Zoeken naar Vinden
Mijn focus ligt op het mensen faciliteren bij het in zichzelf vinden wat ze meestal al levenslang buiten zich gezocht hebben.
Met behulp van Voice Dialogue zien de strategen die ons langdurig beschermd hebben meestal snel in dat hun strategie├źn als bijwerking hebben gehad dat het Onbevangen Kind in ons onder het kleed is verdwenen. Als ze - daartoe geprikkeld door de oprechte open belangstelling van de facilitator - bereid zijn toegang te geven tot deze Onbevangenheid, opent die de weg naar datgene wat al zo lang gezocht werd. Daar zijn vele namen voor. Ik noem dat je innerlijke liefdescapaciteit, je goddelijkheid, Liefde.
Dan blijkt, de weg naar Liefde gaat via het Onbevangen Kind. Als dat eenmaal ervaren is, als je relatie met het Onbevangen Kind de belangrijkste relatie voor je wordt, ga je steeds meer synchroon lopen. Gaat je leven steeds meer 'kloppen', ga jij steeds meer kloppen. Ik hou ervan als dingen kloppen.

Online schedule available at www.voicedialogue.nl

Offering Continuing Education Credits: Yes

Staff Members

Lietje Perizonius

 


Search the Voice Dialogue website

Facebook Twitter LinkedIn   Bookmark and Share
Voice Dialogue International (formerly Delos Inc)
All rights reserved by copyright 2022©